Om os2020-01-09T11:59:06+00:00

​Historien om H.E.J. Murerentreprise A/S

H.E.J. Murerentreprise APS blev stiftet i 2002 af murermestrene Henrik Petersen og Erik Burman samt tømrermester Jesper Bjerre. Alle tre er erfarne håndværksmestre med årtiers erfaring.

Siden ændrede Erik Burman virksomheden til et A/S, som frem til 2014 har gennemgået et glidende generationsskifte.

Erfaring med større byggesager

I dag drives selskabet af Direktør Martin Røschke. Martin bygger videre på virksomhedens erfaring med større byggeopgaver, herunder renovering og opførelse af erhvervsbyggerier.  

H.E.J. Murerentreprise A/S arbejder i rammeaftaler og foreninger. Det gøres i samarbejde med den erfarne byggeleder Morten Myrup Mathiassen, som er uddannet murer og bygningskonstruktør og som har over 10 års erfaring fra byggebranchen.

Både gammel og ny viden

Viden og høj faglighed er nøglebegreber hos H.E.J. Murerentreprise A/S. Den samlede erfaring og viden fra to forskellige generationer gør det muligt at skabe præcis de løsninger, som kunderne efterspørger og i en kvalitet, som ikke kan anfægtes.

Stærkt grundlag for fortsat drift og vækst

Hos H.E.J. Murerentreprise A/S er der fortsat fokus på at tilbyde kunderne løsninger og byggeri i den allerbedste kvalitet.

Men der arbejdes også med værdibaseret ledelse, ansvarlighed og sikkerhed for de ansatte. Kombineret med kerneværdier som fleksibilitet og loyalitet sikrer vi, at de rigtige aftaler indgås, så kunderne er glade og medarbejderne kan gå stolte og tilfredse hjem fra arbejde.​

Vores kerneværdier

Loyalitet – både overfor hinanden, dig som kunde og overfor det fag, vi med stolthed repræsenterer.

Fleksibilitet – både til at udføre detaljer, præcist som vores kunder ønsker det, men også at tage hånd om pludselige ændringer, der kan opstå undervejs i et projekt. Fleksibilitet gælder også overfor hinanden. Vi træder altid til, når kollegaen har brug for det, så opgaven opfylder ønsket kvalitet til aftalt tid.

Ansvarlighed – vi sørger for, at vores arbejde møder kundens forventninger, har den højeste håndværksmæssige kvalitet, og at vi alle kommer tilfredse og sikkert hjem fra arbejde.

Vibeke Ringbæk

Bogholder

Morten Myrup Mathiassen

Byggeleder

Martin Røschke

Direktør/ejer