Erhvervsbyggeri2019-03-04T12:49:55+00:00

Erhvervsbyggeri

​​H.E.J. Murerentreprise har mange års erfaring med opførelse og renovering af større erhvervsbyggerier. Vi har blandt andet renoveret og ombygget kontorlokaler, lagerbygninger, butikker og meget andet.

​Skal en virksomhed skifte ejer, er der ofte ændringer, der skal foretages. Her kan vi være behjælpelige med at finde frem til samt udføre de rette løsninger.

​Under- eller fagentreprise?

Står du og mangler en underentreprenør til dit kommende byggeri eller din renovering, så kan H.E.J. Murerentreprise A/S tage sig af begge dele.

​Udover vores egne medarbejdere har vi gode og kompetente samarbejdspartnere, der dækker alle faggrupper, så du kan trygt overlade din erhvervsopgave til os. Vi samarbejder desuden med andre entreprenører samt ingeniører på et plan, hvor andre håndværkere sjældent kan være med.

​Det er vores mangeårige erfaring og kvalitetsmæssige tilgang til faget, der gør os i stand til at komme med forskellige løsningsforslag til dig som kunde.

​​Tidligere erhvervsopgaver

Vi har udført adskillige erhvervsopgaver. Her er et ganske lille udsnit heraf:

  • ​Dupont på Langebrogade – ombygning af kontor. Udført i underentreprise for Akticon A/S. Når gammelt og slidt bliver ny og rigtig flot.
  • Hotel Skt. Petri i Nørregade i København – renovering af de 30.000 m2 i den over 100 år gamle bygning.
  • Danmarks største cateringkøkken i Albertslund – vi har her stået for murerarbejdet
  • Gammel Hellerup Gymnasium – vi har været med til at bygge den arkitektonisk anerkendte miljøhal

Erhvervskunder

Udover vores primære kundegruppe – erhvervskunder og offentlige instanser – arbejder vi i rammeaftaler og foreninger. Vi har 10 servicebiler og mandskab til det formål. Her er vores primære opgaver de, der ses under menupunktet til ‘Mureropgaver’.

Kontakt os på tlf. 44 99 14 87, så tager vi en nærmere snak om dit kommende byggeprojekt.​