Skip to main content

FACADERENOVERING AF DIT HUS

Trænger husets facade til at blive renoveret eller istandsat, og leder du efter et erfarent firma, der kan varetage din facaderenovering? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos HEJ Murerentreprise A/S løser vi mange forskellige former for murerarbejde for vores kunder, og her er renovering af facade en af vores store ekspertiser.

Gennem mange år har vi hjulpet virksomheder, offentlige instanser og private boligejere med facaderenoveringer, og vi står også gerne klar til at hjælpe dig med lige netop din opgave. Fra vores adresse i Holte kører vi typisk ud til kunder for at renovere deres facader i Nordsjælland, Storkøbenhavn, Virum, Nærum, Birkerød og omegn.

Vi tilbyder også murerservice for private. Læs mere her.

FÅ EN FLOT OG SOLID FACADE

Vælger du vores virksomhed som din professionelle samarbejdspartner, får du foretaget en grundig vurdering af alle lagene i husets facade. Vi arbejder omhyggeligt med produkter, der kan give din facade den længst mulige levetid og det smukkeste resultat.

Alle facader og bygningsdele bliver over tid slidt af vind, vejr og luftforurening. Vores dygtige murere foretager altid en vurdering af disse forhold, når der skal vælges materialer og fremgangsmåde i forbindelse med din facaderenovering.

Det er med til at sikre, at du som vores kunde får både holdbarhed og finish i den høje kvalitet, som du ønsker og forventer.

En facaderenovering kan være et stort projekt – men det er stort set altid umagen værd. Det er både en fryd for øjet, samtidig med at det giver dit hus nyt liv, men det kan også være med til at sikre en optimal beskyttelse af resten af huset.

HVAD KOSTER FACADERENOVERING?

Vores priser på renovering af din facade afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • Hvor omfattende en facaderenovering dit hus har behov for
  • Om du for eksempel ønsker pudsning af facade eller vandskuring af hus
  • Hvor store dine facader er
  • Hvor lang tid vi skal bruge på opgaven

Kunne du tænke dig en pris på din facaderenovering? Så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.