Skip to main content

RESTAURERING AF FREDEDE BYGNINGER UDFØRES MED STOR ERFARING

Har du en fredet bygning, som trænger til at blive restaureret, og leder du efter et murerfirma, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos HEJ Murerentreprise A/S har vi stor erfaring inden for restaurering af fredede bygninger, som vi blandt andet udfører for kunder i Nordsjælland, København, Holte, Virum, Birkerød og Nærum, men vi kører også gerne ud til andre omkringliggende områder.

Når vi restaurerer fredede bygninger, har vi et stort fokus på at bibeholde bygningens samme udtryk og sørge for, at bygningen står på samme måde, som dengang da den blev bygget.

VI ER LOYALE, FLEKSIBLE OG ANSVARLIGE

Vores kerneværdier er:

  • Loyalitet

  • Fleksibilitet
  • Ansvarlighed

Vi er loyale over for hinanden, over for dig som kunde og ikke mindst over for det fag, som vi med stolthed repræsenterer.

Vi tilbyder fleksible løsninger, og vi ser muligheder frem for begrænsninger. Vi er fleksible i forhold til både udførelsen af detaljer efter dine specifikke ønsker, men også i forhold til pludselige ændringer, der kan opstå undervejs i projektet. Vi er også fleksible internt i virksomheden, så når en kollega har brug for en hjælpende hånd for, at opgaven kan blive færdig til den aftalte tid og i den ønskede kvalitet, træder vi altid til.

Vores ansvarlighed kommer til udtryk ved, at vi altid sørger for, at vores arbejde lever op til dine forventninger, har den højeste håndværksmæssige kvalitet, og at vi alle kommer tilfredse og sikkert hjem fra arbejde.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL RESTAURERING AF FREDEDE BYGNINGER?

Hvis du har brug for professionel hjælp til restaurering af fredede bygninger af en dygtig håndværker, der altid sørger for at bibeholde de originale detaljer og bygningens udtryk, er vi, HEJ Murerentreprise A/S, et oplagt valg.

Kunne du tænke dig at høre mere om restaurering af fredede bygninger? Så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.