Skip to main content

RENOVERING AF HUS DER IMØDEKOMMER DINE ØNSKER OG BEHOV

TRÆNGER DIT HUS TIL EN INDVENDIG ELLER UDVENDIG RENOVERING?

Et hus udsættes hver dag for slitage både indvendigt og udvendigt. Derfor kan det fra tid til anden blive nødvendigt med en større eller mindre renovering, og dette arbejde hjælper vi hos ​HEJ Murerentreprise A/S dig gerne med.

Vi har stor erfaring inden for blandt andet renovering af hus, som vi blandt andet udfører for kunder i vores eget lokalområde i Holte, men vi kører også gerne ud til opgaver i både Nærum, Virum, Birkerød og omegn.

EKSEMPLER PÅ HVAD EN HUSRENOVERING KAN DÆKKE OVER

En husrenovering kan dække over mange forskellige opgaver. Vi kan blandt andet hjælpe dig i forbindelse med:

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS TIL DIT RENOVERINGSPROJEKT

Uanset om du ønsker en indvendig eller udvendig renovering af hus, eller måske både og, så er der flere gode grunde til, at du lige netop bør vælge at lade vores virksomhed varetage opgaven. Uanset opgavens størrelse og karakter udviser vi altid et stort engagement, og vi tilbyder altid fleksible løsninger. Vi er loyale over for både dig, vores ansatte og vores fag.

Vi kan tilbyde dig lige netop den renovering af hus, som du kunne tænke dig, og vi har en fleksibel tilgang til pludselige ændringer, der altid kan opstå undervejs i et sådan projekt. Vi ser altid muligheder frem for begrænsninger, og vores fornemmeste opgave er at sikre os, at du får et tilfredsstillende resultat.

Vi sikrer dig et resultat i den højeste håndværksmæssige kvalitet, der er færdigt til den aftalte tid, og som lever op til alle dine ønsker og forventninger.

renovering af hus udført af HEJ Murerentreprise

HVAD KOSTER RENOVERING AF HUS?

Det kan variere utroligt meget, hvor meget en husrenovering koster.

Vores priser på renovering af hus afhænger blandt andet af, hvor omfattende en renovering der er tale om, og hvilke materialer vi skal købe ind til arbejdet. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi leverer.