MURERARBEJDE TIL PRIVATE TILBYDES

Har du brug for at få udført professionelt murerarbejde i dit private hjem? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos HEJ Murerservice ApS tilbyder vi alle former for murerarbejde til private boligejere. Vi er vant til at arbejde med private, hvor der kræves lidt ekstra i udførelsen af mureropgaven.

Vi holder selv til i Holte, hvorfra vi blandt andet kører ud til opgaver i Nordsjælland, Storkøbenhavn, Nærum, Birkerød, Virum og omegn. Vi kommer også gerne en tur forbi lige netop din adresse.

HVILKE MUREROPGAVER KAN VI VARETAGE?

Vi kan udføre alle former for murerarbejde til private. Det dækker blandt andet over opgaver såsom:

  • Renovering af facade
  • Renovering af badeværelse
  • Etablering af nyt badeværelse
  • Restaurering af fredede bygninger
  • Pudsning af murværk
  • Flisearbejde
  • Til- og ombygning
  • Små mureropgaver

Vi kan varetage helt dit projekt fra start til slut. Vores murere har en høj faglighed, et stort engagement og en vilje til altid at se muligheder frem for begrænsninger. Derfor kan du også forvente, at du får udført et godt stykke arbejde, og at vi først forlader din opgave, når det ønskede arbejde er blevet udført til perfektion.

Vi sætter en ære i at lytte til dine ønsker, og sammen finder vi ud af, hvordan lige netop din opgave kan løses på bedst mulig vis i forhold til dine ønsker, behov og ikke mindst dit budget.

Vi overholder altid vores aftaler, og du kan derfor altid regne med os.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES MURERARBEJDE TIL PRIVATE

Kunne du tænke dig at høre mere om vores murerarbejde til private, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave?

Kontakt Lars på telefon 61 36 26 69 eller e-mail ls@hej-mur.dk. Herefter vil du høre tilbage fra ham så hurtigt som muligt.

REFERENCER

HEJ Murerentreprise A/S støtter badmintonspilleren Alexander Ringbæk, som er en af de lovende ungdomsspillere i Danmark med fine internationale resultater.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.