Fagentreprise2019-09-25T14:58:04+00:00

Fagentreprise for erhverv & offentlige instanser

H.E.J. Murerentreprise A/S varetager underentreprise og fagentreprise med stor ekspertise.

En underentreprise kan være for andre håndværkere og entreprenører, og fagentreprise kan være for bygherre såsom en privatperson eller en virksomhed.

Vi varetager alle opgaver med stor ekspertise

​​H.E.J. Murerentreprise A/S er en fusion af et murerfirma og et tømrerfirma, og i dag udfører vi et hav af forskellige opgaver. Vi tilbyder derfor både underentreprise og fagentreprise, og vi klarer små som store opgaver.

​Bred viden og høj faglighed er vores nøglebegreber. Og de ord har vi med os i alt, hvad vi gør.

Vores murere og tømrere sætter en en ære i at udføre et godt stykke arbejde, som vores kunder kan have glæde af i mange, mange år.

​Vi varetager gerne underentrepriser eller fagentrepriser såsom:

Har du en opgave til os?

Hos os er du i fokus

Det er meget vigtigt for os at lytte til dine ønsker og behov. Derfor indleder vi altid gerne vores samarbejde med en tæt dialog om, hvad der skal ske.

Når vi har den fornødne viden om dine ønsker kan vores arbejde begynde. Og vi kan hermed sikre dig et resultat, der lever op til dine forventinger.

Det vigtigste for os er, at du føler dig hørt, og at du får et resultat, du bliver glad for.

Få et uforpligtende tilbud!

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at drøfte, hvad vi kan tilbyde i en fagentreprise eller i en underentreprise. Vi tilgås nemmest via mail, men du er også altid velkommen til ar ringe til os.

Vi udarbejder glædeligt et uforpligtende tilbud til dig.

Skriv til os
Ring til os