Fagentreprise2019-03-04T12:49:00+00:00

Fagentreprise og underentreprise for private og erhverv

H.E.J. Murerentreprise A/S i Holte nær Lyngby og Herlev varetager gerne en underentreprise og fagentreprise. En underentreprise kan være for andre håndværkere og entreprenører, og en fagentreprise kan være for en bygherre såsom en privatperson eller en virksomhed. ​

Viden og faglighed ved en fagentreprise og underentreprise

​​H.E.J. Murerentreprise A/S er en fusion af et murerfirma og et tømrerfirma, og i dag udfører vi alt fra murerarbejde til malerarbejde. Det kan være som underentreprise eller som fagentreprise, og det kan være både små og store opgaver.

​Bred viden og høj faglighed er nøglebegreber hos os, og den samlede erfaring fra to forskellige generationer gør det muligt for os at skabe præcis de løsninger, som vores kunder efterspørger.

​Vi varetager gerne en underentreprise eller fagentreprise såsom:

  • Flisearbejde
  • Malerarbejde
  • Mureropgaver
  • Facaderenovering
  • Etablering af tagetager
  • Og meget mere. ​

Vi lægger vægt på loyalitet, fleksibilitet og ansvarlighed. Vi har fokus på detaljen, og vi retter gerne ind, hvis der opstår ændringer undervejs. Vi skal i det hele taget møde kundens forventninger. Glade kunder gør, at vi kan være tilfredse, når vi går hjem fra arbejde.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på en entreprise

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at drøfte, hvad vi kan tilbyde i en fagentreprise eller i en underentreprise. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 44 99 14 87​​​, mobil 21 45 26 68 eller send en e-mail til mr@hej-mur.dk og hør mere om hvad vi kan gøre for dig. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden. Lav en kort beskrivelse af din opgave, så vender vi tilbage hurtigst muligt.