​Totalløsninger2019-03-04T12:46:05+00:00

​Totalløsninger

En totalentreprise kan virke som en uoverskuelig byggeprocess, hvor mange fagpersoner skal ind over i bestemte perioder.

​Med vores samlede erfaring og høje krav til faglighed kan vi hjælpe dig med at gøre processen mere overkommelig og enkel. Fra den første skitsetegning til slutrengøringen følger vi dit projekt.

​De del-opgaver, vi ikke selv kan løse hos H.E.J. Murerentreprise A/S, har vi en række faste samarbejdspartere til at løse. Partnere, der følger vores krav om kvalitet i arbejdet og krav til de anvendte materialer.

​God kommunikation er alfa og omega, hvis resultatet skal blive godt. Sammen med grundig planlægning er den hos os helt ufravigelig fra start til slut. Vi tror på dialogen og på, at du som kunde bliver gladere, hvis du er inddraget fra start, så du forstår, hvad der sker undervejs i dit projekt.

​Vi bygger ikke bare for mennesker – vi bygger til mennesker. Hos os er en aftale en aftale, så ring til os, hvis du har et projekt. Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på en totalløsning. Ring på tlf 44 99 14 87​​​ eller mobil 21 45 26 68 eller skriv en e-mail ​​mr@hej-mur.dk.