​Entreprenør2019-03-04T12:48:49+00:00

​Entreprenør til alle typer mureropgaver

Med beliggenhed i Holte nær Lyngby og Herlev er H.E.J. Murerentreprise A/S centralt placeret i forhold til at rykke ud i Nordsjælland og Storkøbenhavn til både store og små opgaver, der kræver assistance fra en entreprenør.

​Vi tilbyder både professionelle totalløsninger og enkeltløsninger inden for flere forskellige områder. Tøv derfor ikke med at benytte os som din entreprenør.​

Vores entreprenør kan blandt andet tilbyde følgende:

  • Etablering af murværk – herunder materialevalg, lægning af mursten samt efterfølgende fuge- og pudsearbejde.
  • Renovering af tagetager – herunder uudnyttede førstesale, etablering af børneværelser, hjælp til pladsoptimering m.m.
  • Renovering af facader – giv din facade nyt liv og få dit bygning sikret mod vind og vejr
  • Flisearbejde –  større flise opgaver
  • Malerarbejde – herunder farverådgivning samt maling af vægge, facader og lofter både ude og inde.

​Vi løser enhver opgave med udgangspunkt i dine behov, drømme og ønsker, som vi sammen afdækker og fastlægger forud for, at vi begynder vores arbejde. Med en erfaren entreprenør som H. E. J. Murerentreprise A/S er du i gode hænder fra spæd idé til færdigt håndværk, og du er derfor altid garanteret et solidt slutresultat, der lever op til dine forventninger.​

Mange års erfaring som entreprenør

Alle vores håndværkere er faglærte specialister inden for netop deres område. Derfor kan vi løse næsten alle tænkelige håndværksmæssige problemstillinger. Som entreprenør er vi stolte af vores arbejde, og det håber vi også, at du vil være når dit projekt til slut.

Kontakt os gerne på telefon 44 99 14 87 eller e-mail mr@hej-mur.dk ​​ og få et uforpligtende tilbud fra din entreprenør i Lyngby, Holte og det øvrige Nordsjælland, og hør hvad vi kan gøre for dig.